Yrityksille

Yrityksesi voi tehdä hyvää

Naiset ja lapset ovat usein konfliktien suurimpia kärsijöitä. Heihin kohdistuu erityisiä uhkia, kuten seksuaalista väkivaltaa. Silti naiset pääsevät vain harvoin osallistumaan rauhanrakennukseen ja yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.

Yrityksesi lahjalla voimme auttaa konfliktialueiden naisia saamaan äänensä kuuluviin. Suomen Lähetysseura tukee Tasaus-keräyksen tuotolla naisten koulutusta, verkostoitumista, taloudellista itsenäisyyttä ja osallistumista rauhantyöhön.  Askel askeleelta naisten rooli yhteiskunnallisena toimijana vahvistuu. Työskentelemme, jotta naisten rooli rauhanprosesseissa vahvistuisi.

Me Suomen Lähetysseurassa olemme saaneet aikaan pysyviä muutoksia köyhien maiden heikoimmassa asemassa olevien ihmisten elämässä jo lähes 160 vuoden ajan. Olemme luotettava suomalainen lahjoituskohde.

Lahjoita niin autat

Kiitos! 

Lahjoitus tilisiirrolla

Tee lahjoituksesi keräystilillemme FI38 8000 1400 1611 30, viesti TASAUS2017

Lämmin kiitos tuesta!

Ilmoita lahjoituksesta myös osoitteeseen kampanjat@suomenlahetysseura.fi. Mainitse viestissä yrityksen/järjestön nimi, sähköpostiosoite ja lahjoitussumma. Näin voimme kertoa osallistumisestanne viestinnässämme.

Kun lahjoitus on saapunut tilillemme, saatte käyttää lahjoituksesta kertovia nettibannereita ja Facebook-kuvia omassa viestinnässänne. Lähetämme teille materiaalia sähköpostitse.